Golett

Golett is een Grond en Spook type Pokemon. Golett behoort tot de soort van Automaat Pokémon (Automaton Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 92.0 kg (202.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Golett ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 59, aanval 74, verdediging 50, speciale aanval 35, speciale verdediging 50, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 303. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 759 totale kracht (TK) kan behalen.

Golett Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Golett.

Golett Golett

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.