Golbat

Golbat is een Gif en Vlieg type Pokemon. Golbat behoort tot de soort van Bat Pokémon (Bat Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 55.0 kg (121.3). De vaardigheden zijn Binnen Focus (Inner Focus) en Infiltrator (Verborgen) (Infiltrator (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Golbat ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 80, verdediging 70, speciale aanval 65, speciale verdediging 75, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 725 totale kracht (TK) kan behalen.

Golbat Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Golbat een base speciale stat van 75. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Golbat een base experience yield van 171.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Golbat.

Golbat Golbat

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.