Gloom

Gloom is een Gras en Gif type Pokemon. Gloom behoort tot de soort van Weed Pokémon (Weed Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 8.6 kg (19.0). De vaardigheden zijn Chlorofyl (Chlorophyll) en Stank (Verborgen) (Stench (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 138. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gloom ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 65, verdediging 70, speciale aanval 85, speciale verdediging 75, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 395. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 759 totale kracht (TK) kan behalen.

Gloom Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Gloom een base speciale stat van 85. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Gloom een base experience yield van 132.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gloom.

Gloom Gloom

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.