Gligar

Gligar is een Grond en Vlieg type Pokemon. Gligar behoort tot de soort van Flyscorpion Pokémon (FlyScorpion Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 64.8 kg (142.9).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 86. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gligar ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 75, verdediging 105, speciale aanval 35, speciale verdediging 65, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 430. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Gligar Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Gligar een base experience yield van 108.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gligar.

Gligar Gligar

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.