Glastrier

Glastrier is een Ijs en Ijs type Pokemon. Glastrier behoort tot de soort van Wild Horse Pokémon (Wild Horse Pokémon). De mon is 2.2 meter lang. In lbs 7′03″. Het weegt 800.0 kg (1763.7). De vaardigheden zijn Chilling Neigh (Chilling Neigh) en #VALUE! ().

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Glastrier ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 145, verdediging 130, speciale aanval 65, speciale verdediging 110, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 693 totale kracht (TK) kan behalen.

Glastrier Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Glastrier.

Glastrier Glastrier

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.