Glameow

Glameow is een Normaal en Normaal type Pokemon. Glameow behoort tot de soort van Catty Pokémon (Catty Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 3.9 kg (8.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Glameow ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 49, aanval 55, verdediging 42, speciale aanval 42, speciale verdediging 37, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 310. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 781 totale kracht (TK) kan behalen.

Glameow Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Glameow een base experience yield van 71.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Glameow.

Glameow Glameow

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.