Glalie

Glalie is een Ijs en Ijs type Pokemon. Glalie behoort tot de soort van Gezicht Pokémon (Face Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 256.5 kg (565.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Mineraal (Fairy, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Glalie ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 80, verdediging 80, speciale aanval 80, speciale verdediging 80, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 710 totale kracht (TK) kan behalen.

Glalie Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Glalie does not have the Ice Body ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Glalie een base experience yield van 187.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Glalie.

Glalie Glalie

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.