Gible

Gible is een Draak en Grond type Pokemon. Gible behoort tot de soort van Land Shark Pokémon (Land Shark Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 20.5 kg (45.2). De vaardigheden zijn Zand Veil (Sand Veil) en Ruwe Huid (Verborgen) (Rough Skin (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gible ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 58, aanval 70, verdediging 45, speciale aanval 40, speciale verdediging 45, Snelheid 42. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 760 totale kracht (TK) kan behalen.

Gible Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Gible een base experience yield van 67.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gible.

Gible Gible

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.