Gengar

Gengar is een Spook en Gif type Pokemon. Gengar behoort tot de soort van Shadow Pokémon (Shadow Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 40.5 kg (89.3). De vaardigheid van de mon is Cursed Body (Cursed Body).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 225. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gengar ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 65, verdediging 60, speciale aanval 130, speciale verdediging 75, Snelheid 110. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 764 totale kracht (TK) kan behalen.

Gengar Wijzigingen

In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Gengar has the Levitate ability. In de 1e generatie heeft Gengar een base speciale stat van 130. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Gengar een base experience yield van 190.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gengar.

Gengar Gengar

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.