Genesect

Genesect is een Insect en Staal type Pokemon. Genesect behoort tot de soort van Paleozoic Pokémon (Paleozoic Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 82.5 kg (181.9). De vaardigheid van de mon is Download (Download).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Speciale Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 270. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Genesect ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 71, aanval 120, verdediging 95, speciale aanval 120, speciale verdediging 95, Snelheid 99. Opgeteld zijn de stats 600. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 733 totale kracht (TK) kan behalen.

Genesect Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Genesect.

Genesect Genesect

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.