Gastly

Gastly is een Spook en Gif type Pokemon. Gastly behoort tot de soort van Gas Pokémon (Gas Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 0.1 kg (0.2). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gastly ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 35, verdediging 30, speciale aanval 100, speciale verdediging 35, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 310. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 824 totale kracht (TK) kan behalen.

Gastly Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Gastly een base speciale stat van 100. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Gastly een base experience yield van 95.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gastly.

Gastly Gastly

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.