Gardevoir

Gardevoir is een Psychisch en Fee type Pokemon. Gardevoir behoort tot de soort van Embrace Pokémon (Embrace Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 48.4 kg (106.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 233. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Amorf, Mensachtig (Amorphous, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gardevoir ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 68, aanval 65, verdediging 65, speciale aanval 125, speciale verdediging 115, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 518. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 746 totale kracht (TK) kan behalen.

Gardevoir Wijzigingen

In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Gardevoir is Psychic type. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Gardevoir een base experience yield van 208.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gardevoir.

Gardevoir Gardevoir

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.