Galvantula

Galvantula is een Insect en Elektrisch type Pokemon. Galvantula behoort tot de soort van Elespider Pokémon (EleSpider Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 14.3 kg (31.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 165. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Galvantula ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 77, verdediging 60, speciale aanval 97, speciale verdediging 60, Snelheid 108. Opgeteld zijn de stats 472. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 739 totale kracht (TK) kan behalen.

Galvantula Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Galvantula.

Galvantula Galvantula

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.