Gallade

Gallade is een Psychisch en Vecht type Pokemon. Gallade behoort tot de soort van Blade Pokémon (Blade Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 52.0 kg (114.6). De vaardigheden zijn Steadfast (Steadfast) en Gerechtvaardigd Is (Verborgen) (Justified (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 233. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Amorf, Mensachtig (Amorphous, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 100% man en 0% vrouw. De egg cycle om een Gallade ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 68, aanval 125, verdediging 65, speciale aanval 65, speciale verdediging 115, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 518. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 746 totale kracht (TK) kan behalen.

Gallade Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Gallade een base experience yield van 208.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gallade.

Gallade Gallade

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.