Gabite

Gabite is een Draak en Grond type Pokemon. Gabite behoort tot de soort van Cave Pokémon (Cave Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 56.0 kg (123.5). De vaardigheden zijn Zand Veil (Sand Veil) en Ruwe Huid (Verborgen) (Rough Skin (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 144. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Gabite ei uit te laten komen is 40 (10,024–10,280 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 68, aanval 90, verdediging 65, speciale aanval 50, speciale verdediging 55, Snelheid 82. Opgeteld zijn de stats 410. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 742 totale kracht (TK) kan behalen.

Gabite Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Gabite.

Gabite Gabite

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.