Furret

Furret is een Normaal en Normaal type Pokemon. Furret behoort tot de soort van Long Body Pokémon (Long Body Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 32.5 kg (71.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 145. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Furret ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 85, aanval 76, verdediging 64, speciale aanval 45, speciale verdediging 55, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 415. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 709 totale kracht (TK) kan behalen.

Furret Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Furret een base experience yield van 116.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Furret.

Furret Furret

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.