Froslass

Froslass is een Ijs en Spook type Pokemon. Froslass behoort tot de soort van Sneeuw Land Pokémon (Snow Land Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 26.6 kg (58.6). De vaardigheden zijn Sneeuw Cloak (Snow Cloak) en Cursed Body (Verborgen) (Cursed Body (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Mineraal (Fairy, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Froslass ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 80, verdediging 70, speciale aanval 80, speciale verdediging 70, Snelheid 110. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 738 totale kracht (TK) kan behalen.

Froslass Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Froslass een base experience yield van 187.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Froslass.

Froslass Froslass

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.