Frogadier

Frogadier is een Water en Water type Pokemon. Frogadier behoort tot de soort van Bubble Frog Pokémon (Bubble Frog Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 10.9 kg (24.0). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Protean (Verborgen) (Protean (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Water 1 (Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Frogadier ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 54, aanval 63, verdediging 52, speciale aanval 83, speciale verdediging 56, Snelheid 97. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 771 totale kracht (TK) kan behalen.

Frogadier Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Frogadier.

Frogadier Frogadier

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.