Froakie

Froakie is een Water en Water type Pokemon. Froakie behoort tot de soort van Bubble Frog Pokémon (Bubble Frog Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 7.0 kg (15.4). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Protean (Verborgen) (Protean (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 63. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Water 1 (Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Froakie ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 41, aanval 56, verdediging 40, speciale aanval 62, speciale verdediging 44, Snelheid 71. Opgeteld zijn de stats 314. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 794 totale kracht (TK) kan behalen.

Froakie Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Froakie.

Froakie Froakie

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.