Frillish

Frillish is een Water en Spook type Pokemon. Frillish behoort tot de soort van Drijvende Pokémon (Floating Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 33.0 kg (72.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 67. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Frillish ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 40, verdediging 50, speciale aanval 65, speciale verdediging 85, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 335. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 769 totale kracht (TK) kan behalen.

Frillish Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Frillish.

Frillish Frillish

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.