Forretress

Forretress is een Insect en Staal type Pokemon. Forretress behoort tot de soort van Bagworm Pokémon (Bagworm Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 125.8 kg (277.3). De vaardigheden zijn Stevige (Sturdy) en Overjas (Verborgen) (Overcoat (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 163. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Forretress ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 90, verdediging 140, speciale aanval 60, speciale verdediging 60, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 465. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 740 totale kracht (TK) kan behalen.

Forretress Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Forretress een base experience yield van 118.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Forretress.

Forretress Forretress

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.