Fomantis

Fomantis is een Gras en Gras type Pokemon. Fomantis behoort tot de soort van Sickle Grass Pokémon (Sickle Grass Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.5 kg (3.3). De vaardigheden zijn Leaf Guard (Leaf Guard) en In Tegenstelling (Verborgen) (Contrary (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 50. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Fomantis ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 55, verdediging 35, speciale aanval 50, speciale verdediging 35, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 250. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 794 totale kracht (TK) kan behalen.

Fomantis Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Fomantis.

Fomantis Fomantis

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.