Flygon

Flygon is een Grond en Draak type Pokemon. Flygon behoort tot de soort van Mystic Pokémon (Mystic Pokémon). De mon is 2.0 meter lang. In lbs 6′07″. Het weegt 82.0 kg (180.8). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 234. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect, Draak (Bug, Dragon).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Flygon ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 100, verdediging 80, speciale aanval 80, speciale verdediging 80, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 520. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 714 totale kracht (TK) kan behalen.

Flygon Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Flygon een base experience yield van 197.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Flygon.

Flygon Flygon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.