Florges

Florges is een Fee en Fee type Pokemon. Florges behoort tot de soort van Garden Pokémon (Garden Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 10.0 kg (22.0). De vaardigheden zijn Flower Veil (Flower Veil) en Symbiosis (Verborgen) (Symbiosis (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 248. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Florges ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 78, aanval 65, verdediging 68, speciale aanval 112, speciale verdediging 154, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 552. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 731 totale kracht (TK) kan behalen.

Florges Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Florges.

Florges Florges

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.