Floette

Floette is een Fee en Fee type Pokemon. Floette behoort tot de soort van Single Bloom Pokémon (Single Bloom Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.9 kg (2.0). De vaardigheden zijn Flower Veil (Flower Veil) en Symbiosis (Verborgen) (Symbiosis (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 130. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Floette ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 54, aanval 45, verdediging 47, speciale aanval 75, speciale verdediging 98, Snelheid 52. Opgeteld zijn de stats 371. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 772 totale kracht (TK) kan behalen.

Floette Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Floette.

Floette Floette

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.