Floatzel

Floatzel is een Water en Water type Pokemon. Floatzel behoort tot de soort van Sea Wezel Pokémon (Sea Weasel Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 33.5 kg (73.9). De vaardigheden zijn Swift Swim (Swift Swim) en Water Veil (Verborgen) (Water Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 173. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Floatzel ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 85, aanval 105, verdediging 55, speciale aanval 85, speciale verdediging 50, Snelheid 115. Opgeteld zijn de stats 495. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 713 totale kracht (TK) kan behalen.

Floatzel Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Floatzel een base experience yield van 178.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Floatzel.

Floatzel Floatzel

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.