Fletchling

Fletchling is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Fletchling behoort tot de soort van Tiny Robin Pokémon (Tiny Robin Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.7 kg (3.7). De vaardigheden zijn Big Pecks (Big Pecks) en Gale Wings (Verborgen) (Gale Wings (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Fletchling ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 50, verdediging 43, speciale aanval 40, speciale verdediging 38, Snelheid 62. Opgeteld zijn de stats 278. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 784 totale kracht (TK) kan behalen.

Fletchling Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Fletchling.

Fletchling Fletchling

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.