Fletchinder

Fletchinder is een Vuur en Vlieg type Pokemon. Fletchinder behoort tot de soort van Ember Pokémon (Ember Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 16.0 kg (35.3). De vaardigheden zijn Vlamlichaam (Flame Body) en Gale Wings (Verborgen) (Gale Wings (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 134. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Fletchinder ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 62, aanval 73, verdediging 55, speciale aanval 56, speciale verdediging 52, Snelheid 84. Opgeteld zijn de stats 382. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 752 totale kracht (TK) kan behalen.

Fletchinder Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Fletchinder.

Fletchinder Fletchinder

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.