Flabebe

Flabebe is een Fee en Fee type Pokemon. Flabebe behoort tot de soort van Single Bloom Pokémon (Single Bloom Pokémon). De mon is 0.1 meter lang. In lbs 0′04″. Het weegt 0.1 kg (0.2). De vaardigheden zijn Flower Veil (Flower Veil) en Symbiosis (Verborgen) (Symbiosis (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Flabebe ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 44, aanval 38, verdediging 39, speciale aanval 61, speciale verdediging 79, Snelheid 42. Opgeteld zijn de stats 303. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 790 totale kracht (TK) kan behalen.

Flabebe Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Flabebe.

Flabebe Flabebe

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.