Flaaffy

Flaaffy is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Flaaffy behoort tot de soort van Wool Pokémon (Wool Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 13.3 kg (29.3). De vaardigheden zijn Statische (Static) en Plus (Verborgen) (Plus (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 128. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Monster (Field, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Flaaffy ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 55, verdediging 55, speciale aanval 80, speciale verdediging 60, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 365. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 737 totale kracht (TK) kan behalen.

Flaaffy Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Flaaffy een base experience yield van 117.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Flaaffy.

Flaaffy Flaaffy

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.