Ferrothorn

Ferrothorn is een Gras en Staal type Pokemon. Ferrothorn behoort tot de soort van Thorn Pod Pokémon (Thorn Pod Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 110.0 kg (242.5). De vaardigheden zijn Iron Barbs (Iron Barbs) en Anticipation (Verborgen) (Anticipation (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 171. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras, Mineraal (Grass, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ferrothorn ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 74, aanval 94, verdediging 131, speciale aanval 54, speciale verdediging 116, Snelheid 20. Opgeteld zijn de stats 489. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 744 totale kracht (TK) kan behalen.

Ferrothorn Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Ferrothorn does not have the Anticipation ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ferrothorn.

Ferrothorn Ferrothorn

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.