Ferroseed

Ferroseed is een Gras en Staal type Pokemon. Ferroseed behoort tot de soort van Thorn Zaad Pokémon (Thorn Seed Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 18.8 kg (41.4). De vaardigheid van de mon is Iron Barbs (Iron Barbs).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Gras, Mineraal (Grass, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ferroseed ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 44, aanval 50, verdediging 91, speciale aanval 24, speciale verdediging 86, Snelheid 10. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 798 totale kracht (TK) kan behalen.

Ferroseed Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ferroseed.

Ferroseed Ferroseed

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.