Feraligatr

Feraligatr is een Water en Water type Pokemon. Feraligatr behoort tot de soort van Big Jaw Pokémon (Big Jaw Pokémon). De mon is 2.3 meter lang. In lbs 7′07″. Het weegt 88.8 kg (195.8). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Sheer Force (Verborgen) (Sheer Force (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval, 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 239. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Monster, Water 1 (Monster, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Feraligatr ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 85, aanval 105, verdediging 100, speciale aanval 79, speciale verdediging 83, Snelheid 78. Opgeteld zijn de stats 530. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 705 totale kracht (TK) kan behalen.

Feraligatr Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Feraligatr een base experience yield van 210.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Feraligatr.

Feraligatr Feraligatr

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.