Feebas

Feebas is een Water en Water type Pokemon. Feebas behoort tot de soort van Fish Pokémon (Fish Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 7.4 kg (16.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 40. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Draak, Water 1 (Dragon, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Feebas ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 20, aanval 15, verdediging 20, speciale aanval 10, speciale verdediging 55, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 200. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 844 totale kracht (TK) kan behalen.

Feebas Wijzigingen

In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Feebas does not have the Oblivious ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Feebas een base experience yield van 61.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Feebas.

Feebas Feebas

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.