Fearow

Fearow is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Fearow behoort tot de soort van Beak Pokémon (Beak Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 38.0 kg (83.8). De vaardigheden zijn Scherp Oog (Keen Eye) en Sniper (Verborgen) (Sniper (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 155. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Fearow ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 90, verdediging 65, speciale aanval 61, speciale verdediging 61, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 442. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 747 totale kracht (TK) kan behalen.

Fearow Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Fearow een base speciale stat van 61. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Fearow een base experience yield van 162.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Fearow.

Fearow Fearow

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.