Farfetchd

Farfetchd is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Farfetchd behoort tot de soort van Wild Duck Pokémon (Wild Duck Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 15.0 kg (33.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 132. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Vliegend (Field, Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Farfetchd ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 52, aanval 90, verdediging 55, speciale aanval 58, speciale verdediging 62, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 377. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 773 totale kracht (TK) kan behalen.

Farfetchd Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Farfetch'd een base speciale stat van 58. In de eerste zes generaties heeft de Pokemon Farfetch'd een base Attack van 65. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Farfetch'd een base experience yield van 94. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Farfetch'd een base experience yield van 123.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Farfetchd.

Farfetchd Farfetchd

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.