Falinks

Falinks is een Vecht en Vecht type Pokemon. Falinks behoort tot de soort van Formation Pokémon (Formation Pokémon). De mon is 3.0 meter lang. In lbs 9′10″. Het weegt 62.0 kg (136.7). De vaardigheden zijn Battle Armor (Battle Armor) en Defiant (Verborgen) (Defiant (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Mineraal (Fairy, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Falinks ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 100, verdediging 100, speciale aanval 70, speciale verdediging 60, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 470. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 748 totale kracht (TK) kan behalen.

Falinks Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Falinks.

Falinks Falinks

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.