Exploud

Exploud is een Normaal en Normaal type Pokemon. Exploud behoort tot de soort van Loud Noise Pokémon (Loud Noise Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 84.0 kg (185.2). De vaardigheden zijn Soundproof (Soundproof) en Scrappy (Verborgen) (Scrappy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 221. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Monster (Field, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Exploud ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 104, aanval 91, verdediging 63, speciale aanval 91, speciale verdediging 73, Snelheid 68. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 667 totale kracht (TK) kan behalen.

Exploud Wijzigingen

In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Exploud een base speciale Defense van 63. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Exploud een base experience yield van 184. In de 5e generatie heeft Exploud een base experience yield van 216.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Exploud.

Exploud Exploud

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.