Exeggutor

Exeggutor is een Gras en Psychisch type Pokemon. Exeggutor behoort tot de soort van Coconut Pokémon (Coconut Pokémon). De mon is 2.0 meter lang. In lbs 6′07″. Het weegt 120.0 kg (264.6). De vaardigheden zijn Chlorofyl (Chlorophyll) en Harvest (Verborgen) (Harvest (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 186. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Exeggutor ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 95, verdediging 85, speciale aanval 125, speciale verdediging 75, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 530. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 694 totale kracht (TK) kan behalen.

Exeggutor Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Exeggutor een base speciale stat van 125. In generatie twee tot en met zes heeft de Pokemon Exeggutor een base speciale Defense van 65. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Exeggutor een base experience yield van 212. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Exeggutor een base experience yield van 182.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Exeggutor.

Exeggutor Exeggutor

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.