Exeggcute

Exeggcute is een Gras en Psychisch type Pokemon. Exeggcute behoort tot de soort van Egg Pokémon (Egg Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 2.5 kg (5.5). De vaardigheden zijn Chlorofyl (Chlorophyll) en Harvest (Verborgen) (Harvest (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 65. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Exeggcute ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 40, verdediging 80, speciale aanval 60, speciale verdediging 45, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 325. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 758 totale kracht (TK) kan behalen.

Exeggcute Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Exeggcute een base speciale stat van 60. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Exeggcute een base experience yield van 98.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Exeggcute.

Exeggcute Exeggcute

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.