Eternatus

Eternatus is een Gif en Draak type Pokemon. Eternatus behoort tot de soort van Gigantische Pokémon (Gigantic Pokémon). De mon is 20.0 meter lang. In lbs 65′07″. Het weegt 950.0 kg (2094.4). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en #VALUE! ().

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Eternatus ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 140, aanval 85, verdediging 95, speciale aanval 145, speciale verdediging 95, Snelheid 130. Opgeteld zijn de stats 690. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 602 totale kracht (TK) kan behalen.

Eternatus Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Eternatus.

Eternatus Eternatus

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.