Espurr

Espurr is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Espurr behoort tot de soort van Restraint Pokémon (Restraint Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 3.5 kg (7.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 71. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Espurr ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 62, aanval 48, verdediging 54, speciale aanval 63, speciale verdediging 60, Snelheid 68. Opgeteld zijn de stats 355. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 750 totale kracht (TK) kan behalen.

Espurr Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Espurr.

Espurr Espurr

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.