Espeon

Espeon is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Espeon behoort tot de soort van Zon Pokémon (Sun Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 26.5 kg (58.4). De vaardigheden zijn Synchroniseer (Synchronize) en Magic Bounce (Verborgen) (Magic Bounce (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 184. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Espeon ei uit te laten komen is 35 (8,739–8,995 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 65, verdediging 60, speciale aanval 130, speciale verdediging 95, Snelheid 110. Opgeteld zijn de stats 525. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 754 totale kracht (TK) kan behalen.

Espeon Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Espeon een base experience yield van 197.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Espeon.

Espeon Espeon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.