Entei

Entei is een Vuur en Vuur type Pokemon. Entei behoort tot de soort van Volcano Pokémon (Volcano Pokémon). De mon is 2.1 meter lang. In lbs 6′11″. Het weegt 198.0 kg (436.5). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Inner Focus (Verborgen) (Inner Focus (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven, 2 Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 261. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Entei ei uit te laten komen is 80 (20,304–20,560 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 115, aanval 115, verdediging 85, speciale aanval 90, speciale verdediging 75, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 648 totale kracht (TK) kan behalen.

Entei Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Entei has Flash Fire as its hidden ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Entei een base experience yield van 217. In de 2e generatie heeft Entei een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Entei.

Entei Entei

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.