Emolga

Emolga is een Elektrisch en Vlieg type Pokemon. Emolga behoort tot de soort van Sky Squirrel Pokémon (Sky Squirrel Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 5.0 kg (11.0). De vaardigheden zijn Statische (Static) en Motor Drive (Verborgen) (Motor Drive (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 150. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Emolga ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 75, verdediging 60, speciale aanval 75, speciale verdediging 60, Snelheid 103. Opgeteld zijn de stats 428. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 768 totale kracht (TK) kan behalen.

Emolga Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Emolga.

Emolga Emolga

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.