Elekid

Elekid is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Elekid behoort tot de soort van Electric Pokémon (Electric Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 23.5 kg (51.8). De vaardigheden zijn Statische (Static) en Vital Spirit (Verborgen) (Vital Spirit (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 72. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 75% man en 25% vrouw. De egg cycle om een Elekid ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 63, verdediging 37, speciale aanval 65, speciale verdediging 55, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 360. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 791 totale kracht (TK) kan behalen.

Elekid Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Elekid een base experience yield van 106.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Elekid.

Elekid Elekid

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.