Electrode

Electrode is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Electrode behoort tot de soort van Ball Pokémon (Ball Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 66.6 kg (146.8).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 172. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Electrode ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 50, verdediging 70, speciale aanval 80, speciale verdediging 80, Snelheid 150. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 770 totale kracht (TK) kan behalen.

Electrode Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Electrode een base speciale stat van 80. In de eerste zes generaties heeft de Pokemon Electrode een base Speed van 140. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Electrode een base experience yield van 150. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Electrode een base experience yield van 168.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Electrode.

Electrode Electrode

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.