Electrike

Electrike is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Electrike behoort tot de soort van Lightning Pokémon (Lightning Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 15.2 kg (33.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 59. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Electrike ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 45, verdediging 40, speciale aanval 65, speciale verdediging 40, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 295. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 795 totale kracht (TK) kan behalen.

Electrike Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Electrike een base experience yield van 104.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Electrike.

Electrike Electrike

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.