Electivire

Electivire is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Electivire behoort tot de soort van Thunderbolt Pokémon (Thunderbolt Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 138.6 kg (305.6). De vaardigheden zijn Motor Drive (Motor Drive) en Vital Spirit (Verborgen) (Vital Spirit (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 243. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 75% man en 25% vrouw. De egg cycle om een Electivire ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 123, verdediging 67, speciale aanval 95, speciale verdediging 85, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 540. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 731 totale kracht (TK) kan behalen.

Electivire Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Electivire een base experience yield van 199.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Electivire.

Electivire Electivire

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.