Electabuzz

Electabuzz is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Electabuzz behoort tot de soort van Electric Pokémon (Electric Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 30.0 kg (66.1). De vaardigheden zijn Statische (Static) en Vital Spirit (Verborgen) (Vital Spirit (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 172. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 75% man en 25% vrouw. De egg cycle om een Electabuzz ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 83, verdediging 57, speciale aanval 95, speciale verdediging 85, Snelheid 105. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 749 totale kracht (TK) kan behalen.

Electabuzz Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Electabuzz een base speciale stat van 85. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Electabuzz een base experience yield van 156.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Electabuzz.

Electabuzz Electabuzz

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.